Servicii calitative la tarife competitive
Traducere
Interpretare
Corectură
Traducători profesioniști, indiferent de domeniu
Traduceri executate la cele mai înalte standarde de calitate într-o gamă largă de domenii.
Mai mult decât engleză
Traducerile se pot efectua din și în următoarele limbi : engleză, franceză, spaniolă, germană, turcă, română.
Corectură
Dacă un document deja tradus este destinat publicării sau face obiectul unei prezentări formale (teze de disertaţie, planuri de afaceri etc.), este recomandat să fie supus corecturii (proofreading). Tariful pentru corectură este de 50% din tariful pentru serviciul de traducere. În funcţie de calitatea traducerii existente, poate fi necesară refacerea acesteia.
Termen de execuţie
Pentru asigurarea unui nivel ridicat de calitate și consistenţă, un singur traducător este desemnat pentru un document. Un proiect de traducere executat în termen standard presupune traducerea a 10 pagini pe zi. Pentru traducerea unui număr mai mare de 10 pagini pe zi se percepe o taxă de urgenţă de 70% din valoarea tarifului standard.
Tarif
Preţul unei traduceri începe de la 20 lei/pagină standard (pagină ce conţine 2000 de caractere cu spaţii, estimată ca echivalent pentru 1800 de caractere fără spaţii sau 300 de cuvinte) și variază în funcţie de domeniu, combinaţia de limbi, format (un format needitabil, precum un text într-o poză, necesită un efort suplimentar pentru traducere) și termenul de execuţie.
Oferim de asemenea o serie de reduceri, cuprinse între 5 și 20% pentru traducerile unitare cu peste 50 de pagini sursă standard sau cu caracter frecvent.
Vă asigurăm ca nu vor fi surprize neplăcute la final, vă vom informa despre costul traducerii înainte de începerea proiectului. Pentru întrebări, cotaţii și comenzi, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Trimite